Podcast

Need To Know with Coulthart and Zabel

Podcasten dækker alle nye, større hændelser i en verden, hvor UAP – Unidentified Aerial Phenomena (det nye ord for ufoer) – nu er et anerkendt fænomen. Spørgsmålet er ikke længere, om de findes, men hvem de er, og hvad de vil.
Værterne er de prisvindende  og undersøgende journalister Ross Coulthart og Bryce Zabel.

Spotify = Need To Know with Coulthart and Zabel | Podcast on Spotify

Apple podcast = Need To Know with Coulthart and Zabel on Apple Podcasts

 

UFOrklarligt

''Tror du på UFOer?'' er ikke længere det rigtige spørgsmål at stille. Fænomenet, som nu kaldes UAP (Unidentified Ariel Phenomena), er nu slået fast som virkeligt af de amerikanske myndigheder, og det interessante spørgsmål er i stedet: Hvad er UAP?

Værterne Frederik Uldall og Martin Kleist interviewer mennesker, der ved noget om UAP, de taler om cases, hypoteser, politik og jura for at blive klogere på, hvad fænomenet er, og hvad det betyder for samfundet.

Spotify = UFOrklarligt | Podcast on Spotify

Danske-podcasts = UFOrklarligt – Danske Podcasts (danske-podcasts.dk)

The Black Vault Radio

The Black Vault Radio med John Greenewald, Jr. dykker dybt ned i verdenen af de mange hemmeligholdelser fra den amerikanske regering og militærets side -  hemmeligholdelser om bl.a. UFOer og ETs, der strækker sig over mere end et halvt århundrede. Med udgangspunkt i et arkiv på 2 millioner afklassificerede regeringsdokumenter taler Greenwald med nogle af de skarpeste hjerner i jagten på sandheden.

Spotify = The Black Vault Radio - Hosted by John Greenewald, Jr. | Podcast on Spotify

Apple Podcasts = The Black Vault Radio - Hosted by John Greenewald, Jr. on Apple Podcasts

The Black Vault hjemmesiden = Episode - The Black Vault

UAP - Unidentified Alien Podcast

Den amerikanske regering indrømmer nu, at ufoer er virkelige, og alien-entusiasten Stephen Diener kaster lys over de chokerende historier, der stadig lever på skyggesiden.

Spotify = https://open.spotify.com/show/5hTisJljTVk2VnGvxgRFSJ

Apple Podcasts = https://podcasts.apple.com/dk/podcast/uap/id1575781850?i=1000596781725

Ryan Graves - Merged

Ryan Graves er vært for diskussioner om uap, der prioriterer videnskabelig undersøgelse og opretholder en fordomsfri tilgang. Ud over at udveksle ideer vil 'Merged' fungere som en kanal til at identificere teknologier, virksomheder og enkeltpersoner, der kan bidrage til økosystemet for uap-forskning og -forståelse.

 

”Mere”

Ryan Graves er tidligere pilot og har fløjet F-18 Super Hornet-kampfly. I 2014 stødte han og hans kolleger regelmæssigt på uidentificerede rumfartsfænomener (uap) ud for Virginia Beachs kyst. Disse observationer var så hyppige, at de var nødt til at aflyse træningsmissioner. Optil 2021 har der været 11 dokumenterede nærved-ulykker med uap. 'Merged' podcasten er udforsker dette fænomen og bestræber sig på at forstå det gennem perspektivet fra piloter, forskere og innovatører. Ryan mener, at uap-fænomenet er et teknisk problem, og at der er brug for en rationel, videnskabelig tilgang til at udforske det.

”Luk”

Apple Podcasts = https://podcasts.apple.com/dk/podcast/merged/id1664932431

Hjemmeside = https://www.mergedpodcast.com/

 

Podcast UFO

Denne podcast bliver sendt live hver tirsdag kl. 18-20 simultant på både YouTube, Facebook og der, hvor du normalt lytter til dine podcasts. Værten er Martin Willis, og han inviterer forskellige gæster, der alle er involverede i et eller flere af ufo-emnets mange facetter. Det er en interaktiv podcast, så hvis du lytter/ser med på YouTube, kan du blande dig i debatten med spørgsmål via chatten.

Spotify = Podcast UFO | Podcast on Spotify

Apple Podcasts =

Hjemmeside = https://podcastufo.com/

UFO Chronicles

I denne podcast kan du høre forskellige mennesker fortælle om deres oplevelser af nærkontakt med ufoer/ETs.
Har du selv en oplevelse, som du godt vil dele med lytterne, kan du kontakte værten på nedenstående link

Spotify = UFO Chronicles Podcast | Podcast on Spotify

Apple Podcasts = UFO Chronicles Podcast on Apple Podcasts

Hjemmeside = https://ufochroniclespodcast.com/home/

Flyvende Tallerken

Podcasten Flyvende Tallerken med værterne Frederik Dirks Gottlieb og professor i astrofysik Anja Cetti Andersen, hvor de har danske gæster i studiet og interviewer udenlandske kapaciteter via nettet.

Spotify = Flyvende tallerken | Podcast on Spotify

Apple Podcasts = Flyvende tallerken on Apple Podcasts

DR.dk = https://www.dr.dk/lyd/special-radio/flyvende-tallerken