Bøger

Der er mange tusinde bøger om ufo-emnet, nogle gode andre mindre gode. Her er et lille udvalg, som UFO Danmarks medlemmer kan anbefale. Se også hvilke dokumentarfilm, der anbefales. Link findes øverste på forsiden.

NON-HUMAN: The Rendlesham Forest UFO Incidents: 42 Years of Denial

Af Gary Heseltine - 2023

Bogen fortæller den enormt komplicerede historie om, hvad der nu anses for at være den næstmest berømte ufo-sag i historien efter Roswell i 1947, nemlig ufo-observationerne i 1980’erne i Rendelsham Forest, England. Gary Heseltine er pensioneret kriminalbetjent og er en garvet ufo-efterforsker.

”Mere”


Han har efterforsket sagen særdeles grundigt og har undersøgt stort set alt, der nogensinde er blevet offentliggjort om sagen. I denne proces er der dukket nye, afgørende detaljer op, som ikke før har været offentliggjort. Sandheden kan ikke længere tilbageholdes af dem, der har pligt til at skjule den. Sandheden om, at der reelt findes en fremmed intelligens, der blander sig med menneskeheden, står tydeligt frem. Du bliver vidne til afsløringer fra ægte regeringsinsidere, som aldrig er blevet delt med offentligheden. Med mere end 15 års interviews og undersøgelser samler Ron James omhyggeligt brikkerne i et sælsomt puslespil. Oberst John Alexander, Lue Elizondo, Christopher Mellon, Nick Pope og andre hjælper ‘tilfældigt’ med at væve en historie, der ikke efterlader nogen tvivl om, at en anden intelligens på en eller anden måde opererer omkring os. Dr. Michio Kaku giver videnskabelige analyser og kommentarer, der er specifikke for det, vi ved.

”Luk”


Bogen kan købes hos Amazon

TRINITY: The Best Kept Secret

Af Jacques F. Vallée and Paola Leopizzi Harris - 2022

Dette er den anden udgave af denne bog, som indeholder et ekstra vidnes historie. Den italienske, undersøgende journalist Paola Leopizzi Harris og den franskfødte informationsforsker Dr. Jacques F. Vallée har slået sig sammen for at afdække detaljerne i et styrt i New Mexico i 1945, hele to år før den velkendte hændelse ved Roswell og den berømte observation af piloten Kenneth Arnold i 1947.

”Mere”


I løbet af flere undersøgelser på stedet har Harris og Vallée rekonstrueret de historiske observationer fra fem vidner - hvoraf tre stadig lever - som beskrev omstændighederne ved styrtet med detaljer om en hærkommandos bjærgning af et næsten intakt flyvende fartøj og dets passagerer. Ved at kombinere deres lange erfaring med feltundersøgelser rundt om i verden har forfatterne dokumenteret militærets trinvise indsats for at fjerne objektet, et avocado-formet fartøj, der vejede flere tons, fra den ejendom, hvor det nødlandede under en storm.

”Luk”

Bogen kan købes hos : Amazon

Første akademiske bog om ufo-emnet Extraterrestrial Intelligence: Academic and Societal Implications

Edited by Jensine Andresen and Octavio A. Chon Torres - 2022

Hvilke konsekvenser får opdagelsen af en sofistikeret, udenjordisk intelligens (ETI), der opererer på og omkring Jorden, for det menneskelige samfund og for vores højere læreanstalter? Denne bog undersøger dette aktuelle spørgsmål fra et tværfagligt perspektiv. Den overvejer videnskabelige, filosofiske, teologiske og tværfaglige måder at tænke over spørgsmålet på, og den repræsenterer alle synspunkter på, hvor sandsynligt det er, at en ETI allerede opererer her på Jorden.

”Mere”


Bogens bidragydere repræsenterer en bred vifte af akademiske discipliner i deres formelle uddannelse og senere erhverv, og når de reflekterer over bogens emne, artikulerer de en bred vifte af indsigter i, hvordan ETI vil påvirke menneskeheden. Det er sikkert at sige, at enhver kontakt eller kommunikation med ETI ikke blot vil være en game changer for det menneskelige samfund, men det vil også være et paradigmeskifte. Det giver mening for mennesker at forberede sig nu på denne vigtige overgang.

”Luk”

Bogen kan købes hos : Cambridge Scholars Publishing

In Plain Sight

Af Ross Coulthart - 2021

Den prisbelønnede, undersøgende journalist Ross Coulthart har været fascineret af ufoer siden mystiske glødende lys blev rapporteret nær New Zealands Kaikoura-bjerge, da han var teenager. Observationen fra 1978 er blot én ud af tusindvis af observationer siden 1940'erne, og alligevel betragtes forskning i ufoer stadig som en sag for tosser og konspirationsteoretikere.

”Mere”


I 2020 indrømmede det amerikanske forsvarsministerium imidlertid efter årtiers benægtelse på forbløffende vis, at de mærkelige luft- og undervandsobjekter, der ofte rapporteres og optages på video af piloter og spores af sensorer, er ægte, uforklarlige og udgør et ægte nationalt sikkerhedsproblem. Coulthart har forfulgt sagen og er gået i gang med det, der er blevet den mest konfronterende og udfordrende historie i hans karriere. Han han har talt med vidner, forskere, videnskabsmænd, spioner og embedsmænd og insidere fra forsvaret og efterretningstjenesterne. Det, han har fundet, tyder på, at verden står på tærsklen til ekstraordinære teknologiske gennembrud og kulturelle afsløringer.
In Plain Sight fortæller en bizar, til tider overvældende og fuldstændig fascinerende historie, der stort set er undgået af de almindelige medier. Nu er det på tide at få set på det, der er lige foran næsen på os.

”Luk”

Bogen kan købes hos Saxo

THE CANADIAN GOVERNMENT UFO STORY The Wilbert Smith Files

Af Grant Cameron - 2021

Var der et undersøgende ufo-program etableret af den canadiske regering i 1950'erne? Den canadiske regerings ufo-historie ser tilbage på den forskning i flyvende tallerkener, som blev udført af Wilbert Smith. Smith var en fremtrædende radioingeniør og ufolog, som førte tilsyn med et program kaldet "Project Magnet" under transportministeriet.

”Mere”


Project Magnet var det officielle undersøgelsesprogram for flyvende tallerkener, som den canadiske regering oprettede fra 1950-1954 for at indsamle data om ufoer. Hensigten var at anvende disse data til praktisk ingeniørarbejde og teknologi. Wilbert Brockhouse Smith havde en kandidatgrad i elektroteknik og var ansvarlig for alle de tekniske aspekter af alle spørgsmål vedrørende radiobrug i Canada.
Denne bog fortæller historien om ekstraordinære Top-Secret-notater, der beskriver, hvad amerikanske embedsmænd vidste om ufoer, kommunikation fra ETs og kanaliseringen af et rumvæsen ved navn AFFA. Andre dokumenter afslører åbningen af en landingsbase for ufoer, nedstyrtede tallerkener, fremmedlegemer og søgen efter de flyvende tallerkeners fremdriftsmetoder.

”Luk”

Bogen kan købes hos : Amazon

The Believer: Alien Encounters, Hard Science, and the Passion of John Mack

Af Ralph Blumenthal - 2021

The Believer er den sære og skræmmende sande historie om Dr. John Mack. Denne fremtrædende psykiater fra Harvard og Pulitzer-prisvindende biograf satte sin karriere på spil for at undersøge fænomenet med menneskers møder med rumvæsner og for at give troværdighed til de forbløffende historier, der blev delt af mennesker, som var fuldstændig overbeviste om, at de var sket.

”Mere”

Intet i Macks fire årtier i psykiatrien havde forberedt ham på de overjordiske beretninger fra et bredt udsnit af mennesker, herunder små børn, der rapporterede, at de var blevet taget mod deres vilje af fremmede væsener. I løbet af hans karriere voksede hans interesse for alien bortførelser fra nysgerrighed til undren og udviklede sig til sidst til en grænseløs, urokkelig passion.
Baseret på eksklusiv adgang til Macks arkiver, journaler og psykiatriske notater samt interviews med hans familie og nærmeste medarbejdere, afslører The Believer livet og arbejdet for en mand, der udforskede de dybeste videnskabelige gåder og fører os videre til de skjulte dimensioner og alternative virkeligheder, der fængslede Mack indtil slutningen af hans liv.

”Luk”

Bogen kan købes hos : Amazon

Roswell: The Ultimative Cold Case: Eyewitness Testimony and Evidence of Contact and the Cover-Up

Af Don Schmitt - 2020

I mere end 70 år er nedstyrtningen ved Roswell og de efterfølgende kontroverser og fortielser blevet undersøgt, og på trods af stadigt flere beviser er der stadig uenighed. Roswell: The Ultimate Cold Case er Carey og Schmitts sidste og afgørende ord om sagen, hvor de erklærer sejr én gang for alle.
Regeringen har ændret deres officielle historie om Roswell mere end et dusin gange, men vidnerne har ikke trukket sig tilbage.

”Mere”

Beviserne er ikke forsvundet. Og de vil ikke forsvinde. Roswell-hændelsen er det mest omdiskuterede og undersøgte ufo-styrt i historien, og der synes aldrig at være nogen ende på de øjenvidnebeviser, der kommer frem - selv mange år senere. Endelig, sent i livet, føler folk sig sikre nok eller føler en pligt til at afsløre, hvad de ved, så og hørte.
Bogen bringer helt nye, eksklusive øjenvidneberetninger frem i lyset og dækker:
Astronauterne Edgar Mitchells og Neil Armstrongs forbindelse til Roswell
Forbindelsen mellem Clinton, Carter, Goldwater, Schiff og Richardson og Roswell
Første kunstnertegning af nedslagsstedet med fartøj og lig baseret på førstehåndsvidnesbyrd
For første gang en model i fuld størrelse af en overlevende fra syrtet baseret på øjenvidenudsagn
Og flere øjenvidnebekræftelser…

”Luk”

Bogen kan købes hos : Amazon

The Alien Agendas: A speculative Analysis of Those Visiting Earth

Af Richard Dolan - 2020

Blandt de mange bøger om ufoer og rumvæsner er denne nok unik. Richard Dolan, en af verdens førende historikere inden for UFO-emnet, har analyseret de forskellige alien-typer og -dagsordener baseret på mangeårige mønstre observeret af vidner. Dette er både en omhyggelig gennemgang af de bedste beviser, vi har for interaktion mellem mennesker og rumvæsner, samt en dristig spekulation i, hvem rumvæsnerne er, og hvad de vil.

”Mere”

Dolans analyse starter med vores ældgamle forhistorie og potentielle genetiske modifikationer og overvågning fra udenjordiske. Han studerer også den lange historie med interaktion med perfekt menneskelignende væsener, som på en eller anden måde ikke virkede, som om de var "herfra". Han analyserer også rapporter om grå rumvæsner og andre typer, herunder krybdyrtyper, insektoider, hybridvæsner og andre. Med henblik på at forstå deres psykologi, deres teknologiske evner og arten af deres interaktion med mennesker spekulerer han i, hvad deres ultimative planer kan være. Han mener, at den fremmede tilstedeværelse er særlig vigtig nu på grund af den menneskelige civilisations hurtige forvandling til noget, vi aldrig før har oplevet. Vi har stadig ikke et ordentligt navn for det, vi gennemgår, men det omfatter en kombination af radikale nye teknologier med en ny social orden, som i sidste ende kan få den menneskelige civilisation til at ligne de samfund, som disse andre væsener allerede har. Et, der kombinerer en stramt centraliseret og kontrolleret social orden med sofistikeret videnskab og teknologi.

”Luk”

Bogen kan købes hos : Amazon

UFOs & Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites

Af Robert Hastings - 2017

Veteranforskeren Robert Hastings har efterforsket atomvåbenrelaterede ufo-hændelser i mere end tre årtier, og har interviewet hundredvis af ansatte i det amerikanske flyvevåben, fra piloter til oberster, som oplevede ekstraordinære UFO-møder ved kernevåbenbaser.

Bogen kan købes hos Amazon

UFOs and the National Security State: The Cover-Up Exposed, 1973-1991

Af Richard Dolan - 2013

Dette er anden del i Richard Dolans serie, "UFOs and National Security State", som dækker ufo-fænomenet fra 1970'erne til i 1990'erne. Bogen analyserer ufo-observationer, politik og research, der fandt sted i de sidste to årtier af den kolde krig. Dolan beskriver ufo-hændelser verden over, hvilket viser at fænomenet er globalt og inkluderer bl.a. flere indtrængninger over amerikansk militært luftrum, ufo-hændelsen over Teheran, besynderlige objekter i jordens kredsløb set af sovjetiske og amerikanske astronauter osv.

Bogen kan købes hos Amazon

A.D. After Disclosure

Af Richard M. Dolan og Bryce Zabel - 2012

"A.D After Disclosure" er en non-fiction spekulativ fact-finding bog skrevet af historiker/forsker Richard M. Dolan og journalist/manuskriptforfatter Bryce Zabel.

Forfatterne forudsiger et radikalt ændret verdensbillede efter officiel anerkendelse af ufo-fænomenet. Spørgsmålet, som bl.a. bliver diskuteret i bogen, er om anerkendelsen vil føre til social panik? Vil den underminere religion? Ødelægge aktiemarkedet? Eller vil den føre til revolutionerende nye teknologier, længere levetid og verdensfred?

Bogen kan købes hos Saxo  og Amazon

UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record

Af Leslie Kean - 2010

Leslie Kean er en efterforskningsreporter, der har brugt de sidste ti år til at studere det stadig uforklarlige ufo-fænomen. Kean har gennemgået hundredvis af regeringsdokumenter, luftfartsrapporter, radardata og casestudier med understøttede fysiske beviser. Hun har analyseret forskellige fotoer og har interviewet snesevis af højtstående embedsmænd og vidner fra hele verden.

Bogen kan købes hos Saxo og Amazon

Sovereignty and the UFO

Af Alexander Wendt og Raymond Duvall - 2008

SAGE Journals

Political Theory
Volume 36 Number 4
August 2008, 607-633

Alexander Wendt
The Ohio State University
Raymond Duvall
University of Minnesota

Download link

UFOs and the National Security State: Chronology of a Cover-up - 1941-1973

Af Richard Dolan - 2002

UFOs and National Security State er det første del af en todelt detaljeret kronologisk fortælling om de nationale sikkerheds trusler ift. ufo-fænomenet fra 1941 frem til nyere tid. I bogen centrerer Dolan sin undersøgelse af det amerikanske militær- og efterretningstjenester, afklassificerede dokumenter, primære og sekundære kilder, som alle demonstrerer at amerikansk militær tager ufo-fænomenet meget alvorligt.

Bogen kan købes hos Saxo og Amazon

Lydbog: iTunes