København juli 2019

UFO konference i København d. 27. juli 2019:
Richard Dolan - Chris Aubeck - Tracey Garbutt

Richard Dolan: Historiker, forfatter, forlægger og radiovært m.m.. Richard er en af verdens førende ufo-reseachere og en markant skikkelse i ufo-debatten igennem de seneste 20 år.
Richard Dolans bøger:
https://www.richarddolanpress.com/books
Website:
https://www.richarddolanpress.com/

Chris Aubeck: Underviser, researcher og forfatter. Født i London, flyttede til Spanien i en alder af 19 år og igennem 24 år underviste han i byerne Cáceres og Madrid. Chris bor nu i Granada.
Chris er medskaber af en af verdens største samlinger af ufo-sager fra før 1947, ”Magonia Exchange”, som er et netværk af bibliotekarer, studerende og akademikere.
Chris er medforfatter til tre bøger: ”Wonders in the Sky: Unexplained Aerial Objects from Antiquity to Modern Times" med Jacques Vallée (2009)”; ”Ooparts. Objetos fuera de su tiempo" med Juan Jose Sanchez Oro (2015)”; og ”Return to Magonia: Investigating UFOs in History" med Martin Shough (2015)”.

Tracey Garbutt: Grafisk designer, bachelor i psykologi og internationale relationer og professionelt uddannet 'remote viewer'. Hendes arbejde er blevet evalueret af flere førende figurer på området, herunder Paul Elder og Skip Atwater. Mange af Traceys viewings betragtes som ekstraordinære, herunder et slående eksempel på at opdage en placering 2600 mil væk, gennem øjnene og sanserne af en anden person. Tracey har også haft en række direkte kontaktoplevelser med tilsyneladende ikke-menneskelige intelligenser.