Bøger

Der er mange tusinde bøger om ufo-emnet, nogle gode andre mindre gode. Her er et lille udvalg, som UFO Danmarks medlemmer kan anbefale. Se også hvilke dokumentarfilm, der anbefales. Link findes øverste på forsiden.

A.D. After Disclosure

Af Richard M. Dolan og Bryce Zabel - 2012

"A.D After Disclosure" er en non-fiction spekulativ fact-finding bog skrevet af historiker/forsker Richard M. Dolan og journalist/manuskriptforfatter Bryce Zabel.

Forfatterne forudsiger et radikalt ændret verdensbillede efter officiel anerkendelse af ufo-fænomenet. Spørgsmålet, som bl.a. bliver diskuteret i bogen, er om anerkendelsen vil føre til social panik? Vil den underminere religion? Ødelægge aktiemarkedet? Eller vil den føre til revolutionerende nye teknologier, længere levetid og verdensfred?

Bogen kan købes hos Saxo  og Amazon

Lydbog: iTunes 

UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record

Af Leslie Kean - 2010

Leslie Kean er en efterforskningsreporter, der har brugt de sidste ti år til at studere det stadig uforklarlige ufo-fænomen. Kean har gennemgået hundredvis af regeringsdokumenter, luftfartsrapporter, radardata og casestudier med understøttede fysiske beviser. Hun har analyseret forskellige fotoer og har interviewet snesevis af højtstående embedsmænd og vidner fra hele verden.

Bogen kan købes hos Saxo og Amazon

Lydbog: iTunes 

UFOs & Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites

Af Robert Hastings - 2017

Veteranforskeren Robert Hastings har efterforsket atomvåbenrelaterede ufo-hændelser i mere end tre årtier, og har interviewet hundredvis af ansatte i det amerikanske flyvevåben, fra piloter til oberster, som oplevede ekstraordinære UFO-møder ved kernevåbenbaser.

Bogen kan købes hos Amazon

UFOs and the National Security State: Chronology of a Cover-up - 1941-1973

Af Richard Dolan - 2002

UFOs and National Security State er det første del af en todelt detaljeret kronologisk fortælling om de nationale sikkerheds trusler ift. ufo-fænomenet fra 1941 frem til nyere tid. I bogen centrerer Dolan sin undersøgelse af det amerikanske militær- og efterretningstjenester, afklassificerede dokumenter, primære og sekundære kilder, som alle demonstrerer at amerikansk militær tager ufo-fænomenet meget alvorligt.

Bogen kan købes hos Saxo og Amazon

Lydbog: iTunes 

UFOs and the National Security State: The Cover-Up Exposed, 1973-1991

Af Richard Dolan - 2013

Dette er anden del i Richard Dolans serie, "UFOs and National Security State", som dækker ufo-fænomenet fra 1970'erne til i 1990'erne. Bogen analyserer ufo-observationer, politik og research, der fandt sted i de sidste to årtier af den kolde krig. Dolan beskriver ufo-hændelser verden over, hvilket viser at fænomenet er globalt og inkluderer bl.a. flere indtrængninger over amerikansk militært luftrum, ufo-hændelsen over Teheran, besynderlige objekter i jordens kredsløb set af sovjetiske og amerikanske astronauter osv.

Bogen kan købes hos Amazon

Sovereignty and the UFO

SAGE Journals

Political Theory
Volume 36 Number 4
August 2008, 607-633

Alexander Wendt
The Ohio State University
Raymond Duvall
University of Minnesota

Download link