Afholdte Events

Her på siden kan du læse om UFO Danmarks afholdte events rundt om i Danmark.
Og du kan få et overblik over, hvilke foredragsholdere, der tidligere har gæstet landet.
Interviews og foredrag kan ses her på siden eller på vores YouTube kanal.
Få automatisk besked når, UFO Danmark afholder events.

Tilmelding her til højre:

  UFO konference i København d. 27. juli 2019:


  Richard Dolan:

  Historiker, forfatter, forlægger og radiovært m.m.. Richard er en af verdens førende ufo-reseachere og en markant skikkelse i ufo-debatten igennem de seneste 20 år.
  Richard Dolans bøger:
  https://www.richarddolanpress.com/books
  Website:
  https://www.richarddolanpress.com/

  Chris Aubeck:

  Underviser, researcher og forfatter. Født i London, flyttede til Spanien i en alder af 19 år og igennem 24 år underviste han i byerne Cáceres og Madrid. Chris bor nu i Granada.
  Chris er medskaber af en af verdens største samlinger af ufo-sager fra før 1947, ”Magonia Exchange”, som er et netværk af bibliotekarer, studerende og akademikere.
  Chris er medforfatter til tre bøger: ”Wonders in the Sky: Unexplained Aerial Objects from Antiquity to Modern Times” med Jacques Vallée (2009)”; ”Ooparts. Objetos fuera de su tiempo” med Juan Jose Sanchez Oro (2015)”; og ”Return to Magonia: Investigating UFOs in History” med Martin Shough (2015)”.

  Tracey Garbutt:

  Grafisk designer, bachelor i psykologi og internationale relationer og professionelt uddannet ‘remote viewer’. Hendes arbejde er blevet evalueret af flere førende figurer på området, herunder Paul Elder og Skip Atwater. Mange af Traceys viewings betragtes som ekstraordinære, herunder et slående eksempel på at opdage en placering 2600 mil væk, gennem øjnene og sanserne af en anden person. Tracey har også haft en række direkte kontaktoplevelser med tilsyneladende ikke-menneskelige intelligenser.

  København februar 2019


  Ben Emlyn-Jones

  Er radiovært og grundlægger af HPANWO og har tusindvis af læsere og lyttere i Storbritannien. Han skriver også bøger om sine undersøgelser af forskellige typer af emner inden for den alternative verden. Bens foredrag i København vil omhandle nogle af de mindre kendte ufo-hændelser, der er sket i Storbritannien.

  Titlen på hans foredrag er:

  UFOs: Less Famous But Equally Important UK Cases

  København oktober 2018


  Glenn Steckling

  Foredrag med Glenn Steckling fra Adamski Foundation

  Steckling besøger København d. 24 oktober.

  Glenn Steckling vil afholde et foredrag om George Adamski, som i 1952 påstod at have kontakt med rumfolk fra Venus.

  Vi deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

  København og Kolding maj 2018


  Grant Cameron

  En af verdens førende ufo-researchere besøgte Danmark.
  Mangeårige researcher Grant Cameron (Canada) har igennem tiden beskæftiget sig med måden, hvorpå både den canadiske og amerikanske regering håndterer ufo-emnet. Grant følger nøje den seneste udvikling med Tom DeLonges `To the Stars Academy´, Pentagon-videoen og DOD, DIA samt CIAs indblanden og åbenhed om emnet. Du kan læse mere om Grant Cameron på The Presidents UFO Website.

   

  Vi deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

  København og Kolding marts 2018


  Gary Heseltine

  Police Reporting UFO Sightings

  Den pensionerede britiske kriminalbetjent Gary Heseltine vil fortælle om den database, han startede i 2002. 6 betjente var dengang villige til at indrapportere deres sag til PRUFOS (Police Reporting UFO Sightings). Nu 15 år senere har PRUFOS 1.200 politiberetninger. I 2013 startede Gary Heseltine online magasinet UFO Truth Magazine, hvor internationale researchere skriver om de mest interessante ufo-sager. Bladet afholder desuden konferencer om emnet 2 gange årligt.

  https://www.ufotruthmagazine.co.uk

  København 2017


  Jeremy Corbell

  Den amerikanske ufo-dokumentarist Jeremy Corbell var hovedtaler på foreningens konference lørdag d.
  16. september 2017 på Nationalmuseet i København.

  Hans foredrag havde titlen: UFOs are a Clockwork Orange.

  Som appetitvækker viste Corbell sin nye film: “Patient Seventeen” (screening-premiere i Europa). Der var spørgerunde efter filmen med Corbell og læge Kenneth Jensen.

  Besøg Jeremy Corbells website.

  Vi deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

   

  Sara Galbiati, Tobias Markussen og Peter Helles Eriksen

  Endvidere holdt de danske fotografer Sara Galbiati, Tobias Markussen og Peter Helles Eriksen et oplæg om deres arbejde med ufo-interesserede i USA.

  De er fotograferne bag den anmelderroste bog Phenomena. Galbiati, Markussen og Eriksen har også arbejdet tæt sammen med Corbell på deres rejse i USA.

   

  København 2015


  Emnet nærkontakt deler tit vandene, men i 2015 valgte foreningen at invitere Mary Rodwell (Australien), Suzy Hansen (New Zealand) og AJ Gevaerd (Brasilien) til landet for at få et indblik i dette aspekt af ufo-emnet.

   

  Talere
  Mary Rodwell (Australien)
  A. J. Gevaerd (Brasilien)
  Suzanne Hansen (New Zealand)

  Vi har i år valgt blandt andet at sætte fokus på det kontroversielle bortførelsesfænomen. Hundredevis af mennesker verden over hævder at have været i nærkontakt med, hvad de mener er rumvæsner. Vi har ikke en officiel holdning, hvad angår dette tema, men vi finder det interessant og vil gerne være med til at stimulere en samfundsdebat om det. Det forventes, at især Mary Rodwell vil komme ind på emnet.

  Ved konferencen vil der også blive beskrevet mere traditionelle ufo-sager fra Brasilien og New Zealand.

  NB! Foreningen deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes holdninger og konklusioner.

  Entré-indtægterne vil forhåbentlig kunne dække vores udgifter i forbindelse med foredragsholdernes rejser fra Australien/Brasilien/New Zealand, honorarer, lokaleleje, hoteller, parkering, forplejning osv.

  Et evt. overskud går til foreningens arbejde.

  Vi deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

  København 2014


  Mange aspekter af ufo-emnet blev drøftet på foreningens 2014 konference. KLAS journalist George Knapp (USA) var manden som bragte Area 51 ind i folks bevidsthed, da han interviewede Bob Lazar og 25 andre vidner om denne tophemmelige luftbase i Nevadas ørken. George Knapp er desuden radiovært på Coast to Coast AM. Filmskaberen Terje Toftenes (Norge) fik i 2010 stor anerkendelse for sin dokumentar `The Day Before Disclosure´ og har tidligere skabt film om både korncirkler og fænomenet ved Hessdalen i Norge. Netop Hessdalen var temaet i Terje Toftenes´ foredrag på dagen. Forfatter Robbie Graham (UK) har i sit research fokuseret på Hollywoods behandling af ufo-emnet og CIAs indblandning i filmindustrien. I 2015 udkom Robbie Grahams bog: Silver Screen Saucers: Sorting Fact from Fantasy in Hollywood’s UFO Movies.

  Talere
  Undersøgende journalist George Knapp (USA)
  Filmmanden Terje Toftenes (Norge)
  Forfatteren Robbie Graham (UK)

  København 2013


  Konference – UFOs and Nukes

  Den amerikanske researcher Robert Hastings og den engelske researcher Timothy Good besøgte os i København og holdt foredrag om ufoer, militæret og atomvåben.

   

  Robert Hastings website

  Timothy Goods website

  Robert Hastings bøger:

  UFOs and Nukes

  Timothy Goods bøger

  Fx: Need to Know – UFOs, the Military, and Intelligence. Klik her for flere.

  Vi deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

  København 2012


  Vi inviterede den amerikanske historiker Richard Dolan til København for at holde foredrag om ufoer.

  Følgende holdt også oplæg:

  1. Håkan Blomqvist fra UFO Sverige

  2. Francisco Mourão Corrêa fra Exopolitik Portugal

  3. Robert Fleischer fra Exopolitik Tyskland

   

  Richard Dolans website.

  Dolans bøger

  1. UFOs and the National Security State. Chronology of a Cover-up – 1941-1973

  2. UFOs and the National Security State. Volume 2. The Cover-up Exposed, 1973-1991

  3. A.D – After Disclosure (Med Bryce Zabel)

  Vi deler ikke nødvendigvis foredragsholdernes synspunkter.

  København 2011


  Vi var vært for den engelske politibetjent Gary Heseltine og den dansk/tyske pilot Dieter Betz i forbindelse med deres foredrag i København den 5. november 2011. Heseltine gav også foredrag i Odense den 1. november 2011.

  København 2009


  Aktivisten og lobbyisten Stephen Bassett fra Washington DC var i København den 4-8 oktober 2009.Vi var vært i forbindelse med hans besøg, hvor vi holdt et 2-3 timer langt foredrag den 6. oktober på Frederiksberg.

  I denne anledning har S. Basset haft en interview  hos DR. Se nedenunder: