Om os

Foreningen Exopolitik Danmark blev stiftet i 2010 for primært at være engageret i exopolitisk aktivisme og debatskabelse i Danmark. I takt med at gruppen af medlemmer voksede, ændredes også foreningens formål.
Ved en ekstraordinær generalforsamling i december 2017, blev det vedtaget, at foreningen fremover skal have et bredere fokus og et nyt navn.

Foreningens nye navn er UFO Danmark (UFO Denmark) og vores mission fremover bliver således:

Foreningens primære formål er at være informativ, debatskabende og rådgivende om ufo-emnet. Desuden skal foreningen udgøre en platform for dialog og idéudvikling blandt foreningens medlemmer samt ikke-medlemmer eller gæster.

Vi vil fortsat arrangere interessante foredrag og events om ufo-emnet og vi vil fremadrettet, så vidt muligt fordele disse arrangementer både i hovedstaden og i resten af landet.

Websitet vil blive opdateret med nyheder, dokumentarfilm, bøger og interessante ufo-cases, samt en bred viden om ufo-emnet generelt.

Overvejer du et medlemskab, eller har du spørgsmål til bestyrelsen, så kontakt os via menupunktet Kontakt eller Medlemskab øverst på siden.

Ønsker du at tale med nogen om en ufo-oplevelse, du har haft, kan du skrive til denne mailadresse: joki@ufodenmark.com

Vi håber at møde dig/jer, som har interesse i dette emne, rundt om i landet.

Med venlig hilsen
Karsten Darré
Formand

Bestyrelse:

Formand:

Karsten Darre
karsten@ufodenmark.com


Næstformand:

Astrid Johansson
astrid@ufodenmark.com


Bestyrelses medlem / Kasserer:

Rune Weinreich
rune@ufodenmark.com

UFO Danmark

Cvr.nr.  39244314

 

Donationer:

Indbetales til Nordea reg.nr. 2112 konto nr. 0754780371.