Om os

UFO Danmark (UFO Denmark) er en forening, hvis primære formål er at være informativ, debatskabende og rådgivende om ufo-emnet. Desuden udgør foreningen en platform for dialog og idéudvikling blandt foreningens medlemmer samt ikke-medlemmer eller gæster.

Foreningen blev stiftet i 2010 og hed dengang Exopolitik Danmark, hvis primære engagement lå i exopolitisk aktivisme og debatskabelse i Danmark. I takt med gruppens voksende medlemsskare, ændredes også foreningens formål, og ved en ekstraordinær generalforsamling i december 2017, blev det vedtaget, at foreningen fremover skulle have et bredere fokus og et nyt navn.

Foreningens mål er at arrangere interessante foredrag og events om ufo-emnet, og vi vil fremadrettet så vidt muligt fordele disse arrangementer både i hovedstaden og i resten af landet, evt. via streaming.

Vores webside ufodenmark.com indeholder en bred viden om ufo-emnet generelt, og vi bestræber os på at opdatere nyheder, dokumentarfilm og bøger samt interessante ufo-cases.

Overvejer du et medlemskab, eller har du spørgsmål til bestyrelsen, så kontakt os via menupunktet Kontakt eller Medlemskab øverst på siden.

Ønsker du at tale med nogen om en ufo-oplevelse, du har haft, kan du rapportere oplevelsen via menupunktet UFO-rapportering og heri sætte kryds ved feltet ‘ønsker at blive kontaktet’.

Du er velkommen til at besøge vores åbne facebook-gruppe her
https://www.facebook.com/groups/1413084785646870

Med venlig hilsen

UFO Danmark

Bestyrelse:

Formand:

Karsten Darre


Næstformand:

Astrid Johansson


Bestyrelses medlem / Kasserer:

Rune Weinreich

UFO Danmark

Cvr.nr.  39244314

 

Donationer:

Indbetales til Nordea reg.nr. 2112 konto nr. 0754780371.