Project Blue Book er inspiration til ny tv-serie – 16. oktober 2018

Oprettelsen af en tophemmelig task force til at undersøge ufo-fænomenet, en af de mest mystiske kapitler i amerikansk militærhistorie, bliver nu filmatiseret i form af en tv-serie. Den kommer til at hedde ”Project Blue Book” og forventes at have premiere i januar 2019 på History channel, og den er baseret på den virkelige historie om de strengt fortrolige undersøgelser af uidentificerede flyvende objekter og relaterede fænomener, der blev udført af det amerikanske flyvevåben fra 1952 til 1969. Produceren David O’Leary fortæller at serien bl.a. vil handle om militære forsøg på sløring, løgn og misinformation for at manipulere den offentlige opfattelse af ufo-fænomenet. Hver episode baseres på virkelige cases, som faktisk blev undersøgt af det rigtige Project Blue Book og vil blande ufo-teorier med autentiske historiske begivenheder. (kilder:  www.imdb.com , wwww.history.com )

Læs artiklen hos Yahoo News

Pia Knudsen interviewet af den britiske ufo-forsker Robbie Graham. d. 30. august 2018

Robbie Graham fra Storbritannien forsker i hvordan ufo-fænomenet skildres i medier og populærkultur. Han har interviewet en række af ufo-forskere fra hele verden og denne gang er turen nået til Danmark, hvor han taler med Pia Knudsen, som er formand i foreningen UFO Danmark. I dette interview kan man læse om ufologiens udvikling i Danmark, hvordan det hele startede og hvordan det går i dag.

For at læse hele artiklen, klik nedenunder.

Læs mere

Fox News Ekspert: Tiden er inde til at tage ufo-fænomenet seriøst. 20. juli 2018

I dette indslag spørger Tucker Carlson fra Fox News igen: Hvorfor tager regeringen ikke undersøgelsen af ufo-fænomenet seriøst når der foreligger beviser for, at der er objekter på himlen som kan udgøre en trussel for den nationale sikkerhed? I indslaget interviewes Nick Pope, tidligere embedsmand i det britiske forsvarsministerium, og han fremfører det argument, at både de kinesiske og russiske regeringer faktisk undersøger fænomenet, men at problemet er den kulturelle stigmatisering som er forbundet med ufo-fænomenet, dette resulterer i at emnet kke bliver taget seriøst.

Se videoen nedenunder

Læs mere

Er vi alene i universet? Spørgsmålet er værdigt til videnskabelig undersøgelse. 28. juni 2018

Ifølge Kevin Knuth, som er professor i fysik på Albany universitetet i staten New York, er ufo-fænomenet værdigt til videnskabelig undersøgelse. Han mener at der findes klare beviser for at en lille procentdel af alle ufo-observationer er flyvende objekter der udviser en flyvningskapacitet ud over enhver kendt menneskelig teknologi. Hvis det viser sig at disse flyvende objekter i virkeligheden er udenjordiske, kan det ifølge Knuth hjælpe menneskeheden og være til stor nytte for os at få viden om de fremmede, deres natur og deres hensigter.

 

Læs artiklen her

Hvorfor bliver ufo-fænomenet pludselig taget seriøst af mainstream media? 30. maj 2018

I denne artikel fra Washington Post stilles spørgsmålet: Hvorfor bliver ufo-fænomenet pludseligt taget alvorligt af mainstream media? Artiklen giver en kronologisk præsentation af hvordan det private initiativ To The Stars Academy (TTSA) er opstået, med rocksangeren Tom Delonge som spydspids, samt andre lignede forsøg på at undersøge ufo-emnet, fra statslige embedsmand og fra private virksomheder som f.eks. Bigelow Aerospace.

Læs artiklen her

 

UFO Danmark og Grant Cameron besøgte UFO arkivet i Norreköping, Sverige 2. maj 2018

I starten af maj 2018 besøgte bestyrelsen af UFO Danmark sammen med Grant Cameron (Canada) UFO arkivet i Sverige. Hensigten med besøget var at introducere Grant C. for arkivet, som er et af verdens største indenfor ufo-emnet. Vi blev venligt modtaget af medarbejderne og medstifteren af arkivet Anders Liljegren. Han introducerede os til arkivets forskellige dokumenter og bøger, samt det arbejde de var i gang med. Besøget var en succes, Grant Cameron blev imponeret af den store samling af dokumenter, som han muligvis vil bruge til yderligere research i fremtiden. Læs mere om besøget her.

Læs mere

Arizona ufo-hændelsen har også nået de danske medier 29.3.2018

De amerikanske myndigheders stigende åbenhed om både civile og militære ufo-observationer er igen fordomsfrit rapporteret af flere danske medier. Jyllands-Posten og BT giver den et overblik over ufo-hændelsen over Arizona, hvor to civile fly er involverede, og de tidligere frigivede videoer fra det amerikanske forsvarsministerium (DoD).  Klik for henvisning til Jyllands-Posten og BT.

Newsweek og Time Magazine er med i bølgen af rapportering af ufo-hændelser 28. marts 2018

Både Newsweek og Time Magazine online har i denne uge rapporteret om en lydfil, som er blevet frigivet fra den amerikanske luftfartsstyrelse FAA. Hændelsen, som er optaget på lydfilen, skete den 24. februar 2018, hvor piloter fra et fly af typen Learjet fra Phoenix Air Group kommunikerede med kontroltårnet om et uidentificeret flyvende objekt, som passerede meget tæt forbi flyet. Den samme ufo-hændelse er blevet bekræftet af et fly fra American Airlines, som var i nærheden, og dette fly var også i direkte kommunikation med kontroltårnet om det, de observerede. Læs artiklerne hos Newsweek og Time, eller se videoreportagen herunder, produceret af den lokale TV station i Abilene (KRBC), hvor en af piloterne fortæller om hændelsen.

 

 

Læs mere