Senator ønsker mere UFO forskning d. 10. Januar 2019

Senator Harry Reid var manden der sørgede for finansieringen af Pentagons UFO program AATIP. Nu argumenterer han for mere UFO forskning.

Hidtil har piloter været bekymrede for at indberette UFO hændelser, da det potentielt kunne have konsekvenser for deres karriere. Harry Reid mener at det nye projekt skal gøre indberetninger legitime, til gavn for forskningen.

Link til artikler her under:

Mystiske radiosignaler fra rummet. d. 10 Januar 2019

Det avancerede CHIME observatorium i Canada har opfanget 13 mystiske radiosignaler, fra en kilde der befinder sig 1,5 mio. (!) lysår væk.

Den mest fremherskende teori blandt forskere er, at signalerne kommer fra en eller flere neutronstjerner. Et mindretal af forskere mener at signalerne kunne stamme fra en intelligent civilisation.

Ny Jeremy Kenyon Lockyer Corbell dokumentar har premiere d. 3. december 2018: ‘Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers’.

Bob Lazar er kendt som manden der i 1989 bragte 'Area 51' til offentlighedens kendskab. Lazar fortalte dengang om en hemmelig militærbase i Nevadas ørken hvor flyvende tallerkener blev forsøgt "reverse engineered".
Efter mange års tavshed har Bob Lazar nu valgt at træde frem i denne længe ventede dokumentar film.

Filmen kan streames her: https://vimeo.com/ondemand/boblazararea51

Ufo-hændelse undersøges af de irske luftfartsmyndigheder – 12. november 2018

De irske luftfartsmyndigheder er i gang med at undersøge rapporter om mystiske lys observeret ud for den irske sydvestlige kyst af piloter fra to forskellige luftfartsselskaber. Først var det piloter fra British Airways, som fløj fra Montreal til Heathrow, der indrapporterede hændelsen til kontroltårnet i Shannon. Ifølge piloterne var der et objekt med et meget skarpt lys, der fløj op mod venstre side af flyvemaskinen, og som efterfølgende fløj væk igen med en meget høj hastighed mod nord. Piloterne udtrykte bekymringer over, om der var militærøvelser i området. På samme tidspunkt indrapporterede en anden pilot fra Virgin Atlantic, at man havde observeret flere objekter med skarpt lys, som fulgte den samme bane, som oprindeligt blev rapporteret af British Airways.

Hør lydfilen af hændelsen nedenunder.

Kilder:

BBC

TV2

independent.ie

Læs mere